Lieve mensen,                                           

De wereld zie ik met mijn eigen ogen,  hiermee bedoel ik dat ik mijn gevoelens in kleur en vorm probeer uit te drukken. Dan kan het zijn dat ik een expressionistisch doek schilder. Maar tegelijkertijd kan ik overstappen naar mijn andere tak en dat is het schilderen van kinderschilderijen. Hierbij hanteer ik ook mijn penseel en met sprekende kleuren komen de mooiste taferelen te voorschijn.

Omdat ik les geef ben  ik altijd opzoek naar nieuwe  technieken en vormen. Realistische doeken van de Binnendieze in ‘s- Hertogenbosch waarbij je gevoel  hebt om zelf in het doek te kruipen. Een techniek die niet eerder door iemand is gedaan.  Ook gebruik ik deze methode in sommige beelden.

Kortom mijn werk is eigenlijk niet onder een noemer te vangen. Realistisch, surrealistisch, impressionistisch en expressionistisch. Maar wat mijn schilderijen wel gemeen hebben is dat ze met fantasie en passie gemaakt zijn.                           

Veel kijkplezier.                    

Anne-Marie Somers

close

Nieuwsbrief Newly Art

Wij voegen geregeld nieuwe kunstwerken, kunstenaars en blogs toe. Wil je niets missen? Meld je dan snel aan!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.